2 bra.


Jag måste tipsa om två superörter som är näst intill magiska. De snabbar upp fettförbränningen, renar din kropp och hjälper dig att gå ned i vikt! Hur fantastiskt är inte det?

Cayennepeppar: Snabbar upp fettförbränningen och passar perfekt som krydda till mat samt hjälper dig som en detox genom att rensa bort slem och andra överskott av vätskor i vårt system. Den kan också användas som smärtstillande medel. Ansvänds oftast i maten vid matlagning men det går även bra att bara dricka tillsammans med varmt vatten, citron och sirap!

Kanel: är anti-inflammatoriskt och innehåller kalcium, magnesium och fiber. Det bidrar till att minska sötsuget och stabiliserar blodsockret. Perfekt som en tillsats till morgonkaffet och som thé för dem som inte dricker kaffe...

Kommentarer
Postat av: Sophie

Eftersom att man går ner i vikt av dessa kryddor så kan jag ju säga att jag är en missbrukare. På vår cayennpeppar står det 1 kryddmått till 4 personer. Jag har ungefär 2 kryddmått i min mat. Jag öser på tills ögonen och näsan börjar rinna.. Kanel är ju gott också så det är inte så farligt att överdosera :D Det ska vara bra för diabetiker..



Jätte fin blogg! Ska börja följa den :)

2010-01-08 @ 06:47:38
URL: http://ziggi.blogg.se/
Postat av: antonia

sv; taaack! <3 jag skulle vilja ha den i grå nyanser, men ljusa :) så vill jag ha med citatet "behind every beautiful thing there is some kind of pain" jag har också en bild jag skulle vilja ha med... msn? :)

2010-01-08 @ 14:49:24
URL: http://hellomia.blogg.se/
Postat av: m.

åh, kanel och cayennepeppar är bäst! och jesus va fin blogg du har. och bildern du lagt ut på dig, eller dina ben rättare sagt - helt galet fina!

2010-01-08 @ 18:23:27
URL: http://giveitaminute.blogg.se/
Postat av: ida

Sv: Nä inte så värst faktiskt :P

ibland kan jag må illa om jag inte ätit frukost och så och visst yr blir man väl lite då och då om man reser sig upp för fort ..men annars inte :)



Kram Ida<3

2010-01-08 @ 23:24:17
URL: http://behindMySmile.bloggplatsen.se
Postat av: ida

Sv: jag bor hemma med min mamma och bror, jag är med 17 år ^^

2010-01-08 @ 23:25:23
URL: http://behindMySmile.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0